AKTUELNO

Telo Rodoljuba Žepinića (38) iz Borče, koji je nestao 13. aprila, pronađeno je prekjuče na putu za Crvenku, kod Bajine šljunkare, a kako saznajemo, isplivalo je iz Dunava.

Da podsetimo, Žepinić je nestao sredinom aprila u popodnevnim časovima, a kako se nije javljao, porodica je posle tri dana prijavila nestanak policiji. - Telo je isplivalo iz Dunava, te se veruje da se muškarac utopio. Inače, on je pronađen na oko kilometar od mesta gde je pre pet godina ubijena pevačica Jelena Marjanović - rekao izvor Kurira.

Foto: Andrej Nihil

Porodica nestalog juče je potvrdila da je on pronađen mrtav.

- Pronađen je, nažalost, desilo se ono najgore. Šokirani smo - kratko su rekli rođaci stradalog za medije i istakli da će detalje smrti znati nakon završene istrage.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako je porodica ranije pojasnila, kobnog dana, Predrag se odvezao svojim autom "kija sorente", obučen u crnu trenerku i maslinasto zelenu jaknu. Čim je otišao od kuće, prestao je da se javlja na telefon.

Foto: Instagram.com/moj_beo_grad

- Jednostavno poslednji put se samo odvezao autom ispred kuće u Borči. Telefon je ugašen od onda - rekao je ranie njegov rođak medijima i dodao da ne zna s kim je Rodoljub pre toga komunicirao:

- Sa sobom nije poneo odeću, vozačku dozvolu, niti pasoš. On je povučen, sve i da ima neki problem, to drži u sebi. Nije nikada pričao o problemima, ako ih je imao - istakao je rođak.

Inače, nakon što je porodica objavila apel, javljali su se ljudi i pričali da je nađen u manastiru, a rođaci su to negirali. - Nije ostavio nikakvu poruku koja bi navela na to - ranije je rekao rođak.