AKTUELNO

Aleksandar S. (26) iz Aleksinca preminuo je noćas u UKC Niš od posledica povreda koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima na rođendanskom slavlju u jednom restoranu u ovom gradu.

Policija je sinoć oko 20 sati intervenisala nakon što joj je prijavljena tuča u restoranu u Aleksincu, na proslavi punoletstva.

- Mladić je bio u besvesnom stanju, nekoliko gostiju restorana je pokušavalo da mu pomogne. Mada nije imao vidljivih povreda, dijagnostikom je ustanovljeno da ima krvarenje u mozgu zbog čega je odmah bilo jasno da je životno ugrožen. Nakon što mu je prva pomoć pružena u aleksinačkoj bolnici, transportovan je na dalje lečenje u niški Univrzitetski klinički centar – kažu upoznati sa ovim slučajem.

Još se utvrđuje na koji način je mladić povređen, da li ga je neko udario ili je sam pao i udario glavom o beton. Policija radi na rasvetljavanju događaja, a obavešteni su i Osnovno tužilaštvo u Aleksincu i Više javno tužilaštvo u Nišu, s obzirom na to da je među gostima bilo i maloletnih lica koji podležu nadležnosti ove pravosudne institucije.

#Aleksinac

#tuča