AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivnim radom rasvetlili su 17 krivičnih dela počinjenih na teritoriji Čukarice i pronašli osumnjičenog 46-godišnjeg muškarca protiv kojeg će biti podnete odgovarajuće krivične prijave.

Osumnjičeni četrdesetšestogodišnjak se tereti da je na teritoriji Čukarice od januara do maja ove godine učinio 14 krivičnih dela teška krađa i krađa jer je, kako se sumnja, iz više vozila krao novac, dokumenta, alat, akumulatore i cd plejere.

On se sumnjiči i da je u aprilu ove godine na Čukarici izvršio krivično delo neovlaćeno korišćenje tuđeg vozila tako što je podesnim predmetom otvorio vrata "fijat punta", startovao i odvezao vozilo, koje je koristio nekoliko dana.

Nakon što je, kako se sumnja, iz automobila ukrao kasetofon, automobil je ostavio na parkingu. Automobil je potom pronađen i vraćen vlasniku. Takođe, on se sumnjiči da je na Čukarici, tokom aprila ove godine, uz pretnju nožem radnicima, iz kombija jednog preduzeća ukrao novac, zbog čega se tereti i za krivično delo razbojnička krađa.

Postoje osnovi sumnje da su juče on i 34-godišnji muškarac iz kombija "pežo bokser" na teritoriji Rakovice ukrali više replika pištolja, pušaka i drugih rekvizita koje se koriste za scensko snimanje, zbog čega se obojica terete za krivično delo teška krađa.

Policijski službenici su zatekli osumnjičenog na mestu suvozača u automobilu "golf 3", različitih tablica, kojim je upravljao osumnjičeni 34-godišnjak, kod kojeg je policija pronašla kesicu praškaste materije za koju se sumnja da je heroin, a ispod njegovog sedišta i repliku pištolja.

Pretresom stana u kojem osumnjičeni 46-godišnjak neprijavljeno boravi, policija je pronašla predmete koji potiču iz izvršenja krivičnih dela. Protiv osumnjičenih će biti podnete odgovarajuće krivične prijave Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

#krivična dela

#Čukarica