AKTUELNO

Na putnom pravcu Zavlaka-Tekeriš, kod Loznice, u teškoj saobraćajnoj nesreći poginulo je još troje ljudi, a dve osobe su povređene.

U jezivom sudaru kombija i kamiona koji se dogodio jutros oko 6.30 časova na putnom pravcu Zavlaka-Tekeriš, kod Loznice na licu mesta poginuli su vozač kombija Goran M. (49) iz Joševa, Radojka J, Sofija B. i Radislav T. iz Jadanske Lešnice. Goranova supruga Ljiljana M. (32) izdahnula je na putu za bolnicu u Beogradu.

Foto: Facebook.com/Goran Mrsic

Poginuli bračni par za sobom je ostavio četvoro dece, ćerku i tri sina, a ćerka boluje od leukemije, navodi Objektiv.

Prema rečima Goranovog rođaka, on je svako jutro išao da bere jagode, bavio se i mehanikom, pomagao je svima i svi su ga znali kao dobrog čoveka.

Foto: Facebook.com/Goran Mrsic

- Mučenik je išao da prehrani četvoro male dece, ona su sva jedno drugom od uveta do uveta. Goran je poginuo u borbi za parče hleba - rekao je vidno pogođen zbog tragedije Goranov poznanik.

Foto: Tanjug/Printscreen

Stradali Goran iz prvog braka ima ćerku koja je udata i ima dete. Kako se navodi, Goran je upravljao kombijem koji je kupio kako bi mogli da idu u nadnicu, da beru jagode. Svi su nadničili za dnevnicu od 2.600-2.700 dinara.

U nesreći su povređene dve osobe.

#Saobraćajna nesreća