AKTUELNO

Jovan Vasić Piromanac (15) iz Obrenovca, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Zvečke, kada je sa svojim ocem Zoranom krenuo na muzički nastup u Hrvatsku.

Prema rečima komšija, koji inače žive blizu mesta gde se dogodila nesreća, navodno nije došlo do sudara. Tačnije, vozač automobila, dečakov otac, iz nepoznatog razloga završio u kanalu.

- Postoji mogućnost da je pokušao da izbegne neki auto pa da je skrenuo, jer tu je pravac i obično se vozači zalete, a oni su išli iz pravca Uba ka Beogradu - rekao je komšija i dodao da je takođe moguće da mu je neko izleteo iz sporedne ulice.

Očevidaca za ovu saobraćajku nije bilo, budući da su kuće dalje, te da je otvoren put i u tom trenutku nikoga nije bilo.

- Ovde je pravac, dešava se da ljudi mnogo brzo voze uvece - dodao je jedan od meštana.

Inače, meštani Zvečke i Obrenovca, u subotu ujutru shvatili su da je povređen mali Joca, inače dečak koga svi poznaju i vole. Kako su rekli, nadaju se da će se on veoma brzo oporaviti te da će biti dobro.

Podsetimo, mladi Joca je od siline udarca proleteo kroz prozor automobila i navodno leteo čak 20 metara.

U nezgodi je takođe povređen i njegov otac i prema nezvaničnim informacijama zadobio je ozbiljne povrede kičme. U Kliničkom centru Srbije lekari preduzimaju sve kako bi spasili mladi život i nadaju se da će Joca s obzirom na svoje godine prevazići najtežu životnu krizu iako je životno ugrožen.

Jovan Joca Vasić jedan je od najboljih mladih violinista i pobednik u kategoriji juniora na prvom Saboru violinista Srbije u Pranjanima (2019.) Mladi Vasić je veliki talenat i izuzetan mladić kome muzički znalci predviđaju sjajnu muzičku karijeru.

Autor:

#Jovan Vasić