AKTUELNO

Ne mogu da veruju da je brat od tetke ubio brata, kojeg je prihvatio i primio pod svoj krov kada su ga svi odbacili.

Poznanici i prijatelji Milana Busije (42), čije je telo nađeno u subotu uveče u jednom lokalu koji je bio adaptiran za stanovanje, u Ulici Mileve Marić na novosadskom Novom naselju, još ne mogu da veruju da ga je ubio brat od tetke Aleksandar V. (39) kojeg je prihvatio i primio pod svoj krov kada su ga, kako kažu, svi odbacili.

- Milan je bio dobar čovek, odrasto je na novosadskom naselju Liman, u Šekspirovoj i ceo život je pomagao kome god je pomoć bila potrebna. Tako je i Acu primio pod svoj krov kada mu je to bilo potrebno. Njega su u jednom trenutku svi odbacili, osim Milana – kaže prijatelj pokojnog Milana i dodaje da je Aleksandar ranije umeo da uzme neku od droga, ali da je to davno završena priča.

Obdukcija će pokazati da li se vratio tom poroku. Ne znamo još ni kada će biti sahrana. Ovo je za sve njihove veliki šok – kaže naš sagovornik.

Podsetimo, telo Milana pronađeno je u subotu veče. Živeo je u njemu sa rođakom Aleksandrom. Inače, u četvrtak je na vikend naselju Kamenjaru, pronađen zaključan automobil, u kome je zatečeno telo Aleksandra, sa presečenim venama, nožem i razbijenom staklenom flašom.

Pretpostavlja se da je on prvo u stanu ubio rođaka Milana, a onda izvršio samoubistvo. Niko ne zna koji bi motiv mogao biti.

#Novi Sad

#Obdukcija