AKTUELNO

J. P. iz Vučitrna uhapšen je juče u Beogradu.

Osumnjičenom P. J. (67) određen je danas pritvor do 30 dana, a na predlog Prvog javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da je 15. juna oko 21 sat u autobusu gradskog prevoza u Mirijevu uznemiravao dve maloletnice, a potom, kako se sumnja, jednu od njih uhvatio za nogu.

Podsetimo, P. J. je danas saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca koji mu je postavljen po službenoj dužnosti, kada je izjavio da se događaja ne seća jer je je bio u alkoholisanom stanju, ali da je moguće da se u takvom stanju naslonio na oštećene.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu prema osumnjičenom P.J. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

J. P. iz Vučitrna uhapšen je juče u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje.

#Autobus