AKTUELNO

Zoran Marjanović, kom se sudi zbog optužbi da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, nije ni priznao ni demantovao za medije, da je već duže vreme u emotivnoj vezi sa atraktivnom crnkom.

Ipak, dobro obavešteni izvor jednog lista rekao je da se Zoran ne odvaja od nove devojke, te da su stalno zajedno.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Nisam siguran da li su se zvanično venčali, ali svakako su u zajednici. Ne odvajaju se. Iako po Zoranovom izlasku na slobodu nisu želeli da ih ljudi sreću i vide zajedno, sada više ne kriju ljubav. Pojavljuju se u gradu, sede u restoranima i kafićima, druže se sa prijateljima - otkriva sagovornik.

Zoran nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje informaciju da je u emotivnoj vezi. Nakon što je čuo pitanje novinara, on se nasmejao, pa zaćutao, a onda je rekao:

Ne znam šta da odgovorim. Kad budem imao devojku, vi ćete saznati. Nisam se oženio, niti planiram. Nije sad vreme za ženidbu i manifestacije tog tipa, kad se konačno odmotava klupko na sudu vezano za ova fabrikovanja i nameštaljke - rekao je Zoran.

Foto: E-Stock/Koca Sulejmanović

Osvrnuo se i na suđenje koje je održano u sredu, a na kome se polemisalo o tome da li je on kobnog dana ugasio svoj mobilni telefon.

Sudski veštak nas zatrpava stručnom terminologijom, a do podataka je došao koristeći srednjovekovne tehnike merenja i softver za decu u kome se sam proizvođač ograđuje i objašnjava da je reč o aplikaciji koja je namenjena za zabavu, te da postoje odstupanja od tačnosti i preciznosti - rekao je Zoran i još jednom ponovio da garantuje životom da nije kriv.