AKTUELNO

Marjanović ima zmaja na vratu, dok crnka na šaci nosi isti simbol, a predstavlja pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom, što znači pobedu dobra nad zlom.

Zoran Marjanović, optužen za ubistvo supruge Jelene, i atraktivna crnka za koju se šuška da mu je nova izabranica, imaju identične tetovaže, koje simbolizuju pobedu dobra nad zlom! Marjanović tetovažu zmaja u krugu ima na vratu, dok je ona isti simbol istetovirala na ruci.

Marjanović je, prema pisanju beogradskih medija, duže vreme u vezi sa ovom crnkom, a fotoreporteri su je fotografisali u dvorištu porodične kuće Marjanovića u Borči.

- Po Zoranovom izlasku iz pritvora 2018. njih dvoje nisu želeli da ih ljudi sreću zajedno, a sada se više i ne kriju. Pojavljuju se u gradu, sede u restoranima i kafićima, druže se s prijateljima - otkriva sagovornik.

Foto: E-Stock/Koca Sulejmanović

Štiti nedužne

Da su njih dvoje izuzetno bliski, govori i činjenica da su na svom telu iscrtali identičan simbol. Naime, Zoran je po izlasku iz Centralnog zatvora, u kom je boravio zbog sumnje da je 2. aprila na nasipu Crvenka kod Borče ubio suprugu, istetovirao zmaja na vratu, a za medije je ranije objasnio da ona simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom, što znači pobedu dobra nad zlom.

Upravo ovog zmaja u krugu ima i njegova navodna izabranica na svojoj šaci, što se jasno vidi na njenim najnovijim fotografijama. Nije poznato da li su u isto vreme išarali telo.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Privatna arhiva

- Moje tetovaže su patriotskog karaktera i simbolizuju spremnost za borbu u odbrani nedužnih, pravednih i slabijih. Nedužan sam prošao čitav pakao i rešen sam da život posvetim borbi u kojoj ću štititi nedužne. Ako treba i da stradam u toj borbi, bila bi mi čast i moram da napomenem da ima nas dovoljno - rekao je ranije Zoran govoreći o tetovaži na vratu, ali i drugim tetovažama koje je uradio po izlasku iz pritvora.

Podsetimo, Marjanović u četvrtak u razgovoru nije ni potvrdio, ali ni demantovao saznanja o njegovom ljubavnom životu.

Hapšenje

- Ne znam šta da odgovorim. Kad budem imao devojku, vi ćete prvi saznati, jer uvek imate sve informacije. Nije sad vreme za ženidbu i manifestacije tog tipa, kad se konačno odmotava klupko na sudu vezano za ova fabrikovanja i nameštaljke - rekao je on, dok je njegov otac Vladimir istakao da "zna da njegov sin ima novu devojku".

Atraktivna crnka u žižu je dospela 15. septembra 2017. prilikom hapšenja Marjanovića. Naime, kad su policajci došli da ga odvedu, ona ih je napala želeći da spreči hapšenje. Ubrzo se otkrilo da su njih dvoje bliski, kao i da je ona na Fejsbuku vodila grupe za podršku Zoranu.

#Zoran Marjanović