AKTUELNO

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13.10 časova kod Doljevca, na auto-putu Niš-Vranje, povređeni su članovi petočlane porodice iz Beograda, supružnici i troje dece.

Kako nezvanično saznaju mediji, najteže povrede zabobila je devojčica Z.H. (7) koja je bez svesti i lekari prate njene zdravstvene parametre. U kolima su bila deca rođena 2004, 2009. i 2014. godine.

Vozilom "sitroen", kojim je upravljao otac (45) sletelo je s puta i udario u zaštitnu ogradu na auto-putu.

"Nama je prijavljeno da su u automobilu bili supružnici sa troje dece. Uviđaj je u toku, saobraćaj nije blokiran u tom delu puta gde se dogodio udes", rečeno je iz policije.

Svi povređeni su odvezeni u Urgentni centar Klničkog centra Niš i traju pregledi na traumatske povrede cele porodice.

"Muškarac je nepovređen dok se žena Z.A žali na bol u ekstremitetima tako da je trenutno pregleda doktor specijalista. Najstarije i srednje dete imaju povrede na glavi, svesni su, lepo komuniciraju i nemaju prelome. Oni će biti prebačeni za svaki slučaj na odeljenje Dečje hirurgije. Grupa lekara je oko devojčice Z.H. (7) i sve čine da se poboljša njihovo zdravstveno stanje", saopštili su u Univerzitetskom Kliničkom centru u Nišu.

Za sada se ne zna uzrok udesa, ali se pretpostavlja da su jaka kiša koja od jutros pada i mokar kolovoz uticali na ovaj saobraćajni udes.