AKTUELNO

Retki su dani kada se u jednom jedinom danu desi toliko loših stvari, kao što je to slučaj sa ovom subotom - bez problema je možemo nazvati crnom.

Pronađeno je telo nestalog mladića, jedna žena izvučena je iz reke, osumnjičeni za pokušaj ubistva se ubio, čoveka je ubio udar struje, saobraćajne nesreće više niko i ne broji...

Ubio se muškarac koji je izbo ženu i dete

Jutro je donelo kraj potrage za R. K. (44) iz Čačka, koji je juče nožem ubo prvo trudnu suprugu, a onda svog jedanaestogodišnjeg sina koji je pokušao da je odbrani.

Kako je utvrđeno muškarac je izvršio samoubistvo u blizini porodične kuće. Njegovo telo pronađeno je u šumarku nedaleko od kuće.

Policija je čitav jučerašnji dan češljala teren u nadi da će uhvatiti osumnjičenog, za kojeg je rečeno da uz sebe ima i konopac pa su policajci strahovali da će on pokušati samoubistvo, što se pokazalo ko tačno.

Stanje ubodene žene, koju je teško ranio R. K. je kritično, operisana je, a njen jedanaestogodišnji sin, koji je u krvavom piru zadobio posekotine pokušavajuci da spasi majku, takođe je operisan i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Foto: TV Pink Printscreen, Printscreen/Facebook.com

Kako je navedeno R. K. je imao psihičkih problema i dve nedelje ranije pokušao je da zapali kuću dok je porodica bila u njoj.

Tragičan kraj potrage za tinejdžerom

Jutro se nastavilo tragedijama. Telo osamnaestogodišnjeg mladića L. K, koji je nestao prekjuče na Banjici, pronađeno je, a kako se nezvanično saznaje, nesrećni mladić je izvršio samoubistvo.

Nestanak mladića porodica je juče prijavila policiji, nakon čega je društvenim mrežama počeo da kruži apel da se jave svi koji su ga videli ili imaju neka saznanja o njemu. Nažalost, jutros su se razvejale sve nade da će se L. K. vratiti kući.

Razlog samoubistva za sada nije poznat.

Strujni udar

Iz Šapca je onda stigla vest o novoj tragediji. Na Šabačkom putu pre nadvožnjaka, oko 10 časova izjutra, poginuo je čovek od strujnog udara.

Foto: Pixabay.com

Čoveka je strujni udar ubio na Šabačkom putuPrema nezvaničnim informacijama, čovek, najverovatnije radnik, je nastradao na banderi, kada je pokušavao da poveže nadzornu kameru za praćenje saobraćaja, objavio je obrenovački RTV Mag.

Kobna Nišava

Ekipe Vatrogasno-spasilačke čete iz Pirota i Policijske uprave Pirot su potom, oko podneva, iz reke Nišave izvukli telo ženske osobe.

Vatrogasci-spasioci i pripadnici Policijske uprave Pirot su u potragu koja je trajala par sati, krenula sa velikim brojem vozila, čamcima, a potraga se, nažalost, okončala pronalaskom tela.

Istraga, koja će utvrditi sve detalje i okolnosti pod kojima je došlo do trgaičnog slučaja je u toku.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Ovo poslednje utapanje je samo nastavak crnog niza koji je počeo početkom ove godine, Naime, u februaru, se nesrećnim slučajem, utopila srednjoškolka iz Pirota. Nepunih mesec dana kasnije, utopio se migrant iz Prihvatnog centra kod Pirota.

Teška nesreća kod Doljevaca

Ubrzo potom, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13.10 časova kod Doljevca, na auto-putu Niš-Vranje, povređeno je pet osoba.

Po informacijama koje su dobijene, vozilo marke "sitroen", kojim je upravljao muškarac (1976) sletelo je sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.

Petoro putnika iz vozila je zadobilo povrede i odmah su prebačeni u KC Niš. Među povređenima je troje dece!

Foto: TV Pink Printscreen

Ova subota još nije gotova tako da apelujemo na sve čitaoce da se pričuvaju.

Prilagodite brzinu, pazite gde ulazite u vodu, iako je sezona kupanja počela, pri rukovanju instalacijama budite ekstremno oprezni, a ako imate suicidalne misli broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Autor:

#nesreće

#subota