AKTUELNO

Potraga za muškarcem Branislavom V. koji je danas upao u septičku jamu u Surčinu i dalje je u toku, a iako nema zvanične potrage da je preminuo, komšije slute na najgore.

Komšinica Dunjica o Branislavu imala je samo reči hvale.

Jao, jao koliko mi ga je žao, kao da sam izgubila nekog svog. Bio je skroz dobar čovek, nasmejan, voleo je da se šali sa svima. Sada su renovirali stan, došao je iz Makedonije gde radi na odmor, čemu sad sve to. Jao jadna moja Gina, kako se potresla kad je čula da dolazi sudski veštak, znala je ga je gotovo. Nije htela ni ćerkama da kaže, mlada ćerka je trudna - kaže vidno potresena Dunjica, bliska prijateljica porodice Vasić, i dodaje da je Branislav rodom iz okoline Banjaluke.

Ona, kako kaže, dobro poznaje porodicu, stalno su se družili, a godinama je bila i koleginica supruge nastradalog. 

- Sinoć smo se družili i danas eto. Ja sam bila kod moje Gine, da joj pružim malo utehe, ali mi je pozlilo pa je sin došao po mene - kaže Dunjica. 

On je šef građevinskih mašina, ceo život je radio po Crnoj Gori i Makedoniji. I sad kad je mu je ostalo samo godinu dana do penzije ovo da se desi - dodaje drugi, takođe blizak komšija porodice nastradalog, koji je jutros sa njim razgovarao na pijaci.

Branislav je, kaže, bio dobro raspoložen, završavao je neke poslove oko renoviranja kuće.

Kad sam se vraćao kući, vidim vatrogasci, komšije u ulici su mislile da je neka nesreća na auto-putu, kad eto šta se desilo - dodaje on.

Branislav, kako se saznaje, ima dve ćerke i troje unucadi. Četvrto je na putu.