AKTUELNO

S. J. (30) iz Novog Sada, ranjen je u pucnjavi u ulici Đorđa Nikšića Johana, u Novom Sadu.

Kako saznajemo, na njega je oko 10 sati pucano iz vatrenog oružja ispred zgrade u u Ulici Đorđa Nikšića Johana, u kojoj stanuje. Napadač je pobegao, a povređenog tridesetgodišnjaka je neko prevezao u Urgentni centar.

Kako kaže portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, ekipa Hitne pomoći intervenisala je po pozivu građana koji su čuli pucnjavu, međutim kada su došli na lice mesta, tamo nisu zatekli nikog. Nezvanično, povređeni muškarac u sopstvenom prevozu prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, a nakon ukazane pomoći prebačen je u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

-Povređeni je zadobio tešku telesnu povredu, svestan je i stabilan. Zadržan je radi pračenja zdravstvenog stanha - saznajemo na Institutu za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

Policija je, kako nezvanično saznajemo, identifikovala naoružanog napadača. Zasad nije poznat motiv pucnjave i ranjavanje muškarca, ali se pretpostavlja da je reč navodno o ranijim neraščišćenim odnosima. Na staklu ulaza može se videti rupa od metka.

Autor:

#Novi Sad

#Pucnjava