AKTUELNO

Novopazarac M. D. (40) koji je ranjen u pucnjavi koja se pre nekoliko dana dogodila u Berlinu, u kojoj su povređene još dve osobe, kazao je da su napadači bili maskirani i da im nije video lice.

On je medijima rekao da je sa A. B. sedeo na terasi jednog kafića i da su im tada prišla dvojica napadača, piše Telegraf.rs.

Imali su maske tako da im nismo videli lice. Napadači su bili u crnoj odeći. Počeli su da pucaju na nas, ispalili su 30 metaka - kazao je M. D.

On se trenutno nalazi u jednoj berlinskoj bolnici gde se uspešno oporavlja. U bolnici je i A.B. koji je teško povređen jer je u ovoj pucnjavi pogođen osam puta.

– Pisali su da je neko od nas podlegao povredama ali to nije tačno. Oporavljamo se obojica – kazao je M. D. koji je zadobio sedam prostrelnih rana.

Podsetimo, u pucnjavi su ranjene tri osobe iz Novog Pazara.

Pucnjava u kojoj su povređeni mladići iz Novog Pazara dogodila se u berlinskoj ulici Milerštrase, ispred jednog šiša-bara, prenose Novosti.

Sve se odigralo oko 23 sata, dok su gosti šiša-bara "Lale" sedeli u bašti i uživali u toploj letnjoj večeri. Mia E. (28) je sa momkom bila blizu bara, išli su ka kući, kada se veče pretvorilo u horor.

Ona kaže da je kovrdžavi muškarac imao saučesnike, koji su stajali između parkiranih automobila. Drugi svedoci tvrde da je pucano i u pravcu jednog crnog vozila.

Nemačka policija još uvek traga za osumnjičenim napadačima.