AKTUELNO

Pavle B. (37) iz Beočina koji je priveden u utorak nakon što se zatvorio u stan sa ženom i bebom i odbijao da otvori, od ranije je poznat policiji po nasilništvu

On je pre devet godina prebio je svoju sedamnaestogodišnju devojku, privezao je za kola i vukao fruškogorskim putevima, prenosi "Blic".

Prema informacijama koje posedujemo, Pavle B. (37) je priveden zbog sumnje da se u utorak posle podne zatvorio u stan sa ženom i bebom.

Iako su prve informacije ukazivale da je pretio da će aktivirati bombu, nezvanične informacije do kojih smo došli ukazuje da se on samo zatvorio i odbijao da otvori vrata policiji koja je izašla na teren. Njega je, navodno, prijavila komšinica, koja je čula buku iz stana u kojem živi sa porodicom.

- On je odbijao da otvori vrata, nakon čega je došao pregovarački tim policije koji ga je poosle nekoliko sati razgovora ubedio da otvorio vrata i pusti ih u stan - dodaje naš sagovornik.

Nakon talačke krize on je odvezen u psihijatrijsku ustanovu

Nezvanične informacije iz policije govore da je muškarac od ranije poznat policiji i da su protiv njega podnošene prijave i zbog nasilja. “Blic” je pre devet godina pisao o Pavlu B. jer je bio osumnjičen da je prebio tada svoju sedamnaestogodišnju devojku, privezao je za kola i vukao fruškogorskim putevima. Već je i onda bio poznat policiji po nasilničkom ponašanju i zlostavljanju, a protiv njega su se vodili i sudski sporovi.

On je istu devojku išamarao na autobuskoj stanici u centru Beočina i to pred svedocima. Ipak, kao i mnogo puta ranije, očevici su se ili povukli ili okrenuli glavu, a devojka je ostala u strahu.

- Poznat je svima po svom ponašanju, ali ljudi ili ne žele u to da se petljaju ili se boje. Prethodnu devojku je takođe tukao i ponižavao, a razlog je uvek bila ljubomora. Jednom je upao u njenu kancelariju usred radnog vremena, zapretio njenom kolegi koji se tu zatekao, nju zvao napolje, a kada je odbila da pođe s njim, uz niz psovki ju je uhvatio za kosu i kroz hodnik izvukao na ulicu – pričali su tada meštani Beočina koji su svedočili nemilim scenama.

Da to nije jedini slučaj, svedoči i tužba Jovanke K., majke mladića (21) koga je P. B. pretukao zbog jednog jedinog naivnog komentara upućenog preko društvene mreže tada već bivšoj devojci ovog nasilnika.

#Hapšenje

#Hronik

#Policija

#Srbija