AKTUELNO

Porodica Kaplanović je neutešna.

-Samo želim da što pre neđu ubicu moje ćerke. Svaki dan se pitamo ko je taj zlikovac koji je mogao tako nešto da uradi. I gde će mu duša? - kaže Stanislav Kaplanović (49), otac Kristine Kaplanović (19) iz Vilova kod Nove Varoši, koju je razbojnik smrtno ranio 26. maja na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu.

Otac devojke, kojoj je zlikovac pucao u glavu zbog pazara od 10.000 dinara, kaže da on, supruga Stojana (42) i njohove dve ćerke svakog dana idu na Kristinin grob.

- Podižemo joj spomenik, na kojem će biti uklesani stihovi koje je izabrala naša srednja ćerka. Ne znam šta da vam kažem. Čekamo vesti od policije i da vidimo lice ubice. Jedva imamo snage da živimo, ali moramo zbog dve mlađe ćerke, od 17 i 13 godina - rekao je nesrećni otac stradale devojke.

Pročitajte još: TUGA PREPLAVILA NOVU VAROŠ: Kristinini snovi ostali nedosanjani, sestre i majka je neutešno dozivaju (FOTO)

Kristina je preminula 29. maja u 18.30 časova posle četvorodnevne borbe lekara da joj spasu život.

Napad se dogodio četiri dana ranije kada je lopov ušao na pumpu na utoputu na izlazu iz Beograda u pravcu ka Nišu, na kojoj su se nalazili nesrećna Kristina i još dvojica njenih kolega.

#Benzinska pumpa

#Devojka

#Otac

#Ubistvo

'