AKTUELNO

Kako nezvanično saznaju mediji, zatvorenik je bio pripadnik ozloglašenog klana Amerika.

Pritvorenik i policajac pronađeni su mrtvi jutros u Centralnom zatvoru, saznaju beogradski mediji. Prema informacijama, reč je o zatvoreniku Zoran S. (44), koji je bio član klana Amerika, i zatvorskom čuvaru.

Kako saznajemo, Zoran S. pronađen je mrtav u grupnoj sobi u CZ-u. Nema povreda i tragova nasilja na telu, a bolovao je od dijabetesa.

- Pripadnik službe za obezbeđenje na svom radnom mestu u kancelariji pronađen je rano jutros bez znakova života. Lekari specijalne zatvorske bolnice su odmah reagovali, pokušali reanimaciju, EKG srca, sve do dolaska Hitne pomoći i oni su nastavili sa reanimacijom, ali oba pokušaja su bila bezuspešna - rečeno je u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

- Na sasvim drugom delu Okružnog zatvora u sobi u kojoj su smeštena pritvorena lica, oko 7 časova, pritvoreno lice S.Z. pronađeno je bez znakova života u svom krevetu. Istog trenutka lekari su krenuli sa reanimacijom, EKG-om, pozvana je Hitna pomoć koja je brzo došla i nastavila sa pokušajima reaninacije, ali nažalost bilo je bezuspešno. Obavešteno je Tužilaštvo, a policija tek treba da obavi uviđaj i najverovatnije će biti rađena obdukcija - dodaju u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Kako nezvanično saznaju mediji, pretpostavlja se da je uzrok smrti u oba slučaja srčani udar.

#Centralni zatvor