AKTUELNO

Ceo slučaj uznemirio je meštane inače mirnog moravskog sela.

Raskomadano telo muškarca pronađeno je ispred porodične kuće u selu Krušce nedaleko od Niša. Komšinicu je alarmirao nepodnošljiv smrad koji se širio iz pravca kuće u kojoj je živeo Srđan M. (52).

Foto: TV Pink Printscreen

Prizor koji je Ivana videla ispred kuće je stravičan - psi su raskomadali telo njenog bivšeg nevenčanog supruga.

- Od tela sam mogla da vidim samo noge, patike, farmerice i ništa više… Desne ruke nema, lobanja je bila uništena i van tela, a on sav naduven i natečen. Ovo je stres za mene najveći na svetu – priča za Pink Ivana Stojiljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrata su, kažu nam komšije, bila otključana, a meštani su Srđana često viđali pijanog. Šta se dešavalo i kako je čovek nastradao, niko ne zna.

- Juče me je strina pozvala da popijemo kafu i osetile smo jak smrad. Niko nije hteo da priđe, a ja sam zvala momka koji je smeo da uđe i pogleda. U međuvremenu, moja snaja je pozvala policiju i prijavila – kaže nam Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je čoveka s kojim je nekada živela u vanbračnoj zajednici poslednji put videla pre oko 15 dana. Zbog nasilja u porodici, njemu je bio zabranjen svaki kontakt sa Ivanom.

- Pre oko 15-20 dana sedela sam na stepeništu, pila kafu, a moja strina ga je videla blizu moje kuće i povikala mu “Šta tu tražiš?”. On se uplašio i pobegao. Nije me dirao – kaže nam Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako priča, alkohol je upropastio dobrog čoveka. Ona veruje da je njen bivši suprug preminuo prirodnom smrću, a obdukcija će pokazati šta se zapravo desilo.

Ceo slučaj uznemirio je meštane inače mirnog moravskog sela.

#Niš

#raskomadano telo