AKTUELNO

U toku je potraga za saučesnikom.

Dvadesetšestogodišnji muškarac iz okoline Kule koji je priveden zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo iz koristublja i ubio Jelku Nastasić (63) u njenoj porodičnoj kući u Somboru, priznao je zločin, nezvanično saznaju mediji.

Somborci tvrde da je kod osumnjičenog pronađen nakit ubijene žene, ali ne i novac koji joj je pre strašnog zločina doneo jedan od sinova.

Policija u Somboru je za manje od 24 sata uspela da identifikuje i privede jednog osumnjičenog, dok za drugim intenzivno traga!

Poznat je policiji po raznim ekcesima

Stanari ulice Branka Radičevića, u centru Sombora, gde je u četvrtak oko 15 časova na monstruozan način, udarcima po glavi, ubijena nesrećna žena, pričaju da je ubica „od ranije poznat policiji i da je pravio razne ekcese“.

Nadaju se da će i drugi biti brzo priveden i još uvek su u šoku zbog svega što se dogodilo.

Sin video kako neko viri iz kuće njegove majke

Jelku Nastasić je kobnog dana prvo posetio sin koji joj je doneo 30.000 dinara, a ubrzo je do nje i po usisivač stigao i drugi sin.

- Dok je parkirao automobil primetio je da je neko provirio iza zavese, ali da to nije njegova majka. Ušao je u kuću i zatekao beživotno telo majke na podu u krvi. Ugledao je jednog muškarca iza frižidera, skrivao se od njega, dok je drugi bio iza loze. Pobegli su. Čovek je bio u šoku, u tom momentu nije mogao da se seti ni broja policije, kako nam je pričao, ali je uspeo ipak da se pribere. Jedino što je uspeo da vidi je da su muškarci crnomanjasti, da imaju majice kratkih rukava i da jedan ima tetovažu. Krvi je bilo i na krevetu, podu, tepihu, frižideru i videli su se krvavi tragovi patika – pričaju komšije ubijene Jelke Nastasić.

Većina Somboraca bila je ubeđena da su ubice pobegle na zadnji izlaz, preko kuće u susednoj Beogradskoj ulici, međutim, jedna od komšinica kaže da su „najverovatnije zločinci ipak ušli na glavnu kapiju iz Ulice Branka Radičevića 10, jer je kapija bila nabrekla od toplote i nije mogla da se zaključa“.

- U nedelju joj je komšija dao broj telefona majstora za kapiju. Čovek nije mogao da dođe, ali joj je poslao drugog. Nažalost, majstor za kapiju je stigao - kasno. U petak je zatekao policajca pred kućom koji mu je rekao da je žena kod koje je krenuo ubijena. Odakle god da su ušli i izašli oni koji su je ubili zaslužili su najveću kaznu – kaže jedna od prvih komšinica pokojne Jelke.

Kako se navodi na sajtu pogrebnog preduzeća u Somboru, Jelka Nastasić biće sahranjena u subotu 10. jula u 14 časova na Malom pravoslavnom groblju.

#Sombor

#Ubistvo