AKTUELNO

Sumnja se da je reč o samoubistvu.

Ribari koji pecaju na reci Tisi, u blizini Novog Kneževca, pre nekoliko dana ostali su u šoku kada su iz reke slučajno izvadili telo muškarca. Odmah su pozvali policiju, a onda ostali u još većem čudu jer je telo bilo obmotano sajlom sa kojih su visile cigle, a nesrećni muškarac je na glavi imao prostrelnu ranu od metka.

Prolitajte još: KRVOPROLIĆE U CENTRU GRADA! Iskasapio bivšu ženu nasred ulice! NJEN BRAT PRISUSTVOVAO UBISTVU

Međutim, da situacija bude još bizarnija, kako saznaju mediji, rezultati obdukcije nesrećnog muškarca pokazuju da se on najverovatnije sam ubio hicem iz pištolja.

Identitet muškarca za sada još nije utvrđen, jer se čeka analiza DNK, ali svi dokazi ukazuje da je u pitanju D. L. (50) iz Novog Kneževca, čiji nestanak je prijavila sestra.

Sumnju da muškarac čije je telo nađeno kako pluta po Tisi nije oduzeo život sebi, već da ga je neko ubio, unelo je to što je oko njegovih grudi bila sajla, a na nju zakačene četiri cigle.

Foto: Wikipedia

Međutim, pretpostavka je da je muškarac na taj način želeo da se "osigura", i da posle pucanja u glavu, njegovo telo niko neće moći tako lako da izvuče iz vode.

Nesrećni čovek inače, bio je potpuno obučen, na sebi je imao farmerice, dukserice, jaknu i patike, a u njegovom džepu pronađen je i jedan metak. Pištolj iz koga je, kako se sumnja, pucao sebi u glavi, nije nađen ali se veruje da je negde u vodi.

#Metak

#Policija

#Samoubistvo

#Tisa

'