AKTUELNO

Kako kaže, nema predstavu ko bi mogao da mu ošteti auto na ovakav način, ali se ta osoba očigledno ustremila na pogrešan automobil.

Predrag Nikolić iz Bariča kod Obrenovca krenuo je na posao, a onda shvatio da mu je automobil ispisan pogrdnim porukama. Umesto na radno mesto, morao je kod vulkanizera u Barič po nove gume jer su mu sve četiri izbušene.

- Zatekao sam automobil išaran, gume izbušene, isečene. Na njemu piše da se neko razvodi, da nekom dugujem pare... - kaže Predrag.

"Vrati pare", "Ostavila sam muža zbog tebe", "Švaleru vrati pare", neke su od poruka ispisanih flomasterom na njegovom vozilu.

- Nemam predstavu ko bi to mogao da uradi. Ne sumnjam ni u kog, ne znam. Ženu imam, švalerku nemam - ističe on kroz smeh.

Sa osmehom na licu, uprkos šteti, dodaje da nije u dugovima i da je baš zbog toga iznenađen onim što je zatekao.

- Nikog nisam izazvao, ne dugujem nikom ništa. Ne znam šta da kažem. Ovo je i finansijska pretnja. Gume su 500 evra. Nemam protivnika, ni sa kim se nisam posvađao, ni sa kim nemam problem - kaže Petar.

Petar živi u naselju Kolonija, ima 40 godina i ne pamti da je iko bio u sličnoj situaciji. Zato ne može da veruje šta mu se dogodilo.

- Supruga je saznala. Šta da kaže, smeje se. Iznervirala se zbog štete.

Iako je autor poruka pomešao ćirilicu i latinicu, poruke su jasne. Finansijsku štetu će nadoknaditi, auto oprati, ali ostaje pitanje šta dalje.

Slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na teren i napravila zapisnik, a Predrag se nada da će počinilac uskoro da bude pronađen.