AKTUELNO

Bratislav Dikić, general u penziji, ističe u specijalnoj emisiji na TV Pink da su, prema njegovom mišljenju, postojale dve kriminalne grupe: jedna u MUP-u, a druga je grupa Velje Nevolje.

Obema grupama upravljao je jedan čovek, a onaj ko je rukovodio imao je podatke u MUP i predavao ih je Belivuku. Među podacima bili su i podaci o predsedniku, o kretanju njegovog sina, a podaci su deljeni i sa pojedinim medijima.

- Obe grupe su u jednom trenutku istovremeno pratile Vučića i njegovu porodicu - kaže Dikić za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada se, kaže, Belivuk i ekipa brane onako kako ih savetuju oni koji su još uvek na slobodi. Zato se cela situacija politizuje.

Kaže da su iz MUP obaveštavali Belivukovu ekipu o tome gde se kreće predsednik koji je na Zvezdari imao prijatelja kojeg je posećivao. Ova činjenica je iskorišćena protiv predsednika.

- Ovde ima i oblika terorizma, a cilj je - predsednik Vučić i uticaj na njega preko porodice, kako bi promenio određene odluke, a da u suprotom bude likvidiran, baš kao premijer Đinđić - kaže Dikić za Pink. Podseća da je Vučić pokrenuo ekonomiju, vratio određene teme na sto, a pojedinim državama jaka Srbija ne odgovara.