AKTUELNO

Goran Mihajlović nestao je 1. aprila 2019. godine u Beogradu, a kako su mediji pisali iza svega stoji grupa Veljka Belivuka. Goran je u trenutku nestanka imao nepune 22 godine.

Da je reč o ubistvu, iza kog stoji kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pokazuju svi prikupljeni materijalni tragovi i dokazi. Mihajlovića je, po svemu sudeći, u klopku uvukao Filip G. iz Berana.

Foto: TV Pink Printscreen

Goranovo ime našlo se i na spisku, objavljenom u medijima, onih o čijoj se sudbini ništa ne zna, a povezuju se sa kriminalnim sukobima. Njegova majka Sanja Mihajlović iz Beograda za sinom traga već dve godine i svaki put se sa suzama vraća svojoj unuci, Goranovoj ćerkici, kojoj je sada već tri godine. Na detinja pitanja o tati, samo uzdahne, a Goran je nestao nakon što su proslavili prvi rođendan njegove ćerke.

Samo želim da znam da li je živ ili nije. I želim pravdu, za svoje dete, ako mu je neko nešto nažao učinio, da za to odgovara. Moj Goran je nestao 1. aprila 2019. a narednog meseca mu je bio rođendan. Tog dana ja sam radila, a Goran je izašao iz kuće. Javio se ocu i supruzi Katarini i poručio da će brzo da se vrati. Noć je uveliko pala, a njega nije bilo. Nije se javljao ni na telefon. Katarina nam je rekla da sigurno nešto završava. Kada je prošlo sedam dana, a on se nije pojavljivao, niti javljao, nestanak smo prijavili policiji - kaže Sanja.

Tada je počela i agonija ove porodice, počeli su da vraćaju film unazad ne bi li došli do bilo kog detalja bitnog za istragu. Goran je sa suprugom i ćerkicom živeo u drugom stanu, ali se iznenada, sedam dana pre nestanka, vratio u roditeljski dom.

Foto: Privatna arhiva

Nismo ništa pitali, ni suprug, za koga je Goran mnogo vezan, ni ja. Videlo se da nešto nije u redu. Noć uoči nestanka bio je veoma nervozan, prethodno je bio na žurki kod druga. Ujutru je izašao i telefon mu je bio dostupan do 16.30. Od tog trenutka kao da je u zemlju propao - priča Sanja i dodaje:
Posle izvesnog vremena, krenuli smo sami u potragu. Došli smo i do snimaka sa kamera, gde se vidi da se sreo sa drugom, i da je ušao u njegov "smart". Goranov džip je ostao na parkingu u Resniku. Sve se to vidi na kameri. Posle izvesnog vremena, kamera je zabeležila i muškarca sa bradom, naočarima i kačketom kako dolazi i otključava vozilo mog Gorana i odvozi ga negde. I to oko 16.30, a od tog trenutka i telefon mog sina je nedostupan - dodaje ona.