AKTUELNO

Još nije poznato da li je muškarac ubijen.

U naselju Ilićevo kod Kragujevca, policija je u dvorištu porodične kuće pronašla povređenu ženu oblivenu krvlju, a zatim i telo njenog muža u kući.

Kako je potvrdila policija, reč je o D. Lj. (53), koji je pronađen bez znakova života u svojoj kući koja je bila sa spoljašnje strane zaključana. U dvorištu je zatečena njegova supruga V. Lj. (48), koju je odmah zbrinula Hitna pomoć i prevezla je na dalje lečenje u Klinički centar.

Kako se za sada zna, prema priči komšija koje su i pozvale policiju i Hitnu pomoć, "čuli su vrištanje žene i zapomaganje, i videli je kako istrčava iz kuće i kako pada u dvorištu".

Da li je reč o samoubistvu ili ubistvu, znaće se nakon obdukcije. Motivi koji su doveli do ove tragedije dvoje supružnika koji su živeli sami, zasad su nepoznati, mada je potvrženo da se D. Lj. u poslednje vreme lečio od depresije.

Prema saznanjima nekih medija, supružnici su bili sami u kući i veruje se da su se posvađali tokom porodičnog ručka. Na to ukazuju puni tanjiri na trpezarijskom stolu koje je policija zatekla kada je ušla u kuću. Pretpostavlja se da su se svađali i tukli.

– Čula se galama u vriska iz njihove kuće, a onda je žena sva krvava istrčala napoplje i pala u dvorište – ispričao je medijima jedan od komšija.

Komšije kažu da D. Lj. i njegova supruga imaju troje odrasle dece, da su bili dobri i vredni ljudi.

I. P.

'