AKTUELNO

Ubistvu Nebojše Milenkovića (25), iz sela Stubal kod Kraljeva, prethodila je masovna tuča tokom jedne proslave u selu, objavili su mediji.

Na početku snimka, kako su naveli, vidi se kako muškarac u plavom prsluku fizički nasrće na jednog mladića. Inače, mušarac u plavom prsluku je brat ubijenog Nebojše.

Zasad nije najjasnije ko je zadao kobne udarce nastradalom Nebojši, jer se tuča događala i van dometa sigurnosnih kamera.

Međutim, na snimku se vidi da je osumnjičeni M. M., jedini kome je određen pritvor do 30 dana, najpre pokušao da razdvoji učesnike masovnog obračuna, a kasnije je udario momka u plavom prsluku, sa početka snimka.

Foto: Facebook.com/Nebojsa Milenkovic

Međutim napadnuti je ubrzo ušao unutra i pozvao svoje prijatelje...

Taman kad je izgledalo da se sve smirilo, došli su prijatelji napadnutog mladića, posle čega je obračun eskalirao.

U jednom momentu nastradali Nemanja se pridružuje kako bi pomogao bratu, ali posle razmene udaraca nestaje u mraku. Zasad je nejasno kako je dobio koban udarac, posle čega je pao na pločnik.

Po nezvaničnim saznanjima, navodno je muškarac u plavom prsluku, inače brat ubijenog mladića, otpočeo komunikaciju sa jednom devojkom, na šta je njen suprug reagovao i skočio na njega, te je tuča tada započeta.

Kraljevačka policija iste večeri uhapsila je četvoricu osumnjičenih za učestvovanje u tuči, koja se dogodila u noći između petka i subote 21. avgusta.

#Kraljevo

#Ubistvo