AKTUELNO

Rasli su zajedno, išli u istu školu...kako je došlo do nesreće niko još uvek pouzdano ne zna.

U ataru sela Kuzmin kod Sremske Mitrovice u petak je došlo do nesreće u lovu, kada je Radoslav R. (37) iz Kuzmina nehotice iz vatrenog oružja usmrtio na licu mesta svog brata od strica Gorana R.(37) iz istog sela.

-Ovo je tragedija kakvu selo ne pamti! Radoslav i Goran voleli su se k’o rođena braća, odrasli su zajedno, išli u istu školu. Obe kuće u Savskoj ulici zavijene su večeras u crno. Strašno... - priča za meštanin Kuzmina, koji je želeo da ostane anoniman.

Meštani pričaju da su večeras braća viđena kada su krenula u lov na divljač u takozvane "Rupe" na izlazu iz sela prema Erdeviku gde se i desila tragedija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za R.R. (37), zbog postojanja osnova sumnje da je hicem iz lovačke puške usmrtio 39-godišnjeg muškarca prilikom lova, u ataru naselja Kuzmin.

Uviđaj na licu mesta je izvršio nadležni tužilac, u prisustvu policije, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Pročitajte još: Stravičan UDES kod Bubanj potoka! Bračni par sa BEBOM izvučen iz SMRSKANOG AUTOMOBILA

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu za krivična dela teška dela protiv opšte sigurnosti i nezakonit lov, biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

#Lovac

#Ubistvo

'