AKTUELNO

Iako nije imao dozvolu, Ivan je, kako kaže, već vozio.

- Popio sam nekoliko piva i seo za volan. Taj auto je moj zet uzeo od rent-a-kara. Rekao mi je da idem po pojačalo... iako sam mu rekao da sam popio, rekao mi je idi... - izjavio je Ivan J. (16) koji je sinoć vozio "golf" u kojem je poginula Slađana Aranutović.

Tragedija se dogodila sinoć na Lakat krivini u Zemun polju kod Altine. Iako nije imao dozvolu, Ivan je, kako kaže, već vozio.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vozio sam i ranije bez dozvole, ali se nikad ništa nije dogodilo loše. Zaslepela su me svetla od automobila koji je išao iz suprotnog pravca. Odjednom samo je bio bljesak - kaže on za "Blic" dok mu je na licu i dalje krv.

- Pored mene je bila moja supruga, slavili smo njen rođendan. Ostačli su sedeli pozadi. Slađana je poginula... - kaže on.

Slađanina starija sestra Marija (19) povređena je i uskoro treba da izađe iz bolnice. U kolima su bila dva brata. Jedan je, kada je video policijska svetla u strahu vikao. "Ne dajte da me vode".

Foto: Facebook.com/Malla Narkomanka

Zoran, otac maloletnog vozača, kaže da je besan na zeta.

- Pobegao je, on ga je terao da ide... Besan sam i ogorčen. Nisam znao ko će da vozi, da sam znao sprečio bih - rekao nam je.

#Saobraćajna nesreća

#Zemun polje