AKTUELNO

Rada Matić (41) iz Beča preminula je od moždanog udara.

Ovu informaciju za naš portal potvrdio je Radin otac Ljubiša Matić koji je rekao da je njegova ćerka preminula 3. septembra.

Radi je pozlilo u stanu u Beču i požalila se bratu Radetu da joj nije dobro. Oni su zajedno sedeli do ponoći u stanu, a nakon toga Rade je otišao u svoju sobiu da legne. Oko 1.15 Rada je došla kod njega i rekla: „Molim te ustani, pašću“ – priča vidno potrešen otac.

Nakon toga, Rada je pala preko nogu brata na krevetu.

– Sin kaže kada je pipnuo bila je hladna kao led. Pozvali su Hitnu, nije imala pulsa, momentalno je umrla. Dve ekipe Hitne su pokušale reanimaciju i u bolnici su je stavili na najjače aparate, ali jedan lekar je rekao da bi umrla i da joj se to dogodilo u bolnici jer je udar bio toliko jak – kaže skrhan otac.

Ljubiša kaže da je njegova ćerka imala povremeno visok pritisak i ponekad pila lekove, da je mogla da se leči, ali nije tome pridavala značaj.

Radino telo je na obdukciji, a iz Beča će biti dopremljeno sutra popodne u mesto Donje Crniljevo kod Koceljeve. Sahrana će biti obavljena u subotu popodne, rekao je njen otac.

Podsećamo, Rada Matić je dospela u javnost nakon ubistva pevačice Jelene Marjanović. Ona je tvrdila da se mesec dana posle ubistva pevačice dopisivala sa njenim suprugom Zoranom Marjanovićem.

Matićeva, koja je živela u Beču, u javnosti se pojavila nekoliko meseci posle zločina, a sama je tvrdila da se sa Marjanovićem dopisivala najpre preko Fejsbuka, a potom i preko Vajbera. Iako su razmenjivali eksplicitne poruke, Rada je tvrdila da je ona samo imala nameru da sazna šta se tačno dogodilo pevačici Jeleni i da li je njen suprug umešan.

#Rada Matić