AKTUELNO

Sa Jelenom je započeo vezu kada je imala 17 godina.

Kao da je proklet! Zoran Marjanović (41), tekstopisac i kompozitor iz Borče, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), baš nema sreće sa ženama! Najpre ga je ostavila prva supruga Sanja, sa kojom ima sina Uroša, a onda je Jelena nađena mrtva u kanalu 3. aprila 2016. godine.

O Sanji se najmanje zna jer se krije od javnosti.

– Zoranova prva supruga živi na Novom Beogradu i drži salon lepote. O svom životu u kući Marjanovića ne želi javno da priča. Ona se sporazumno razvela od Zorana, a njihov sin je ostao kod njega. Posle ubistva Jelene, u policiji je ispričala da je Zoran bio divan i brižan suprug, ali da su se rastali kada je među njima nestalo ljubavi.

Ona je tom prilikom, između ostalog, izjavila da je Jelenu poznavala odranije, još dok je bila u braku sa Marjanovićem, i da nema nikakva saznanja niti sumnje u vezi sa ovim zločinom. Kazala je da Zoran nikada nije bio grub, da je mnogo voleo Jelenu i tvrdila je da je on sigurno nije ubio – kaže izvor Objektiva.

ZALJUBILA SE KAO KLINKA

Sa Jelenom je započeo vezu kada je imala 17 godina, a o njihovom braku ona je govorila u septembru 2015, samo nekoliko meseci pre nego što je ubijena.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Privatna arhiva

Ta ljubav traje već 13 godina. On je tada, kada sam ga prvi put videla, bio frajer, a ja slatka mala klinka. Tu su bile ženske, izlasci u grad, automobili. A ja klinka koja sedi na ljuljašci i gleda. Da, ljuljala sam se, on je prošao i tada sam ga prvi put videla. Nismo se videli par godina. I onda, sa nekih svojih 16 smo se ponovo sreli, sa mojih 17 stupili u vezu, zabavljali se dugi niz godina i onda rešili da to krunišemo brakom i kao šlag na tortu dobili jednu prelepu ćerkicu koja je pola on, a pola ja – govorila je sva ozarena Jelena 2015. godine.

Međutim, tu ljubav je prekinula njena smrt, u aprilu 2016, a kao izvršilac je označen Zoran.

Suđenje za Jelenino ubistvo je u toku, a Zoran je negirao svaku vezu sa zločinom.

I Zoranova prijateljica Rada Matić (41) okončala je tragično život 3. septembra u Beču. Umrla je od moždanog udara. Njihov odnos bio je skroz čudan, ali je ona govorila kako je bila jedna od retkih koja mu je u danima nakon ubistva pružala podršku.

Foto: Pink.rs

Ja sam s njim stupila u vezu, napisala sam mu preko Fejsbuka jako ružnu poruku, u smislu “kako si mogao”. On mi tada nije odgovorio, samo je pročitao. Posle nekoliko dana, kada je objavljeno da je ubica pronađen obešen, pokajala sam se i onda sam mu napisala još jednu poruku. Zaključila sam da on nije ubica i htela sam da mu napišem neko izvinjenje. On mi je odgovorio da mu je drago što još ima dobrih ljudi – govorila je tada Rada Matić.