AKTUELNO

Sahrana Vladimira Marjanovića u toku je na groblju Zbeg, u Borči, a tamo su se pojavili njegovi sinovi Miloš i Zoran, inače suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović. Pristuan je i Zoranov stariji sin Uroš, kao i kuma i snaja.

Ono što je zanimljivo jeste da se i ovoga puta na groblju nije pojavila Vladimirova supruga Zorica. Mediji su ranije pisali da se ona nije pojavljivala nikada ni na grobu svoje svirepo ubijene snaje, odnosno Zoranove supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Pink.rs/N. Brajović

Mediji su iznosili različite teorije zbog čega Zorica nikada nije došla na ovo groblje - između ostalog pisali su da groblje remeti njenu energiju. Jelenin suprug, je jednom prilikom rešio da stavi tačku na spekulacije i otkrio zašto njegova majka ne odlazi na groblje.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Zoran je, kako su preneli mediji, rekao da njegova majka Zorica ne dolazi na sahrane "jer ima traumu još od smrti pradede Solunca".

2016. godine mediji su pisali i da pevačicu Jelenu Marjanović, naime nijedan sveštenik nije želeo da sahrani zbog mutnih poslova njene svekrve koja se ni tada nije pojavila na groblju.

Međutim, porodica Marjanović uvek u javnosti ističe kako su pobožni i da nemaju veze sa sektama. Ipak, meštani Borče kažu da ih u lokalnoj crkvi nisu videli godinama.