AKTUELNO

Na pružnom prelazu u Vreocima kod Lazarevca jedan čovek je pokušao da pređe u automobila iako je video da je spuštena rampa, pa jedva izvukao živu glavu.

Čovek je za dlaku izbegao smrt na pruzi u Vreocima, pa će 4. oktobar verovatno slaviti kao drugi rođendan, zato i ne čudi što je napravio selfi sa uništenim automobilom. Za dugo sećanje i, nadamo se, upozorenje.

Podsetimo, na snimku koji je nastao u ponedeljak u 16.20 časova, se vidi da je vozač putničkog automobila izašao iz vozila kako bi proverio da li nailazi voz na linij Beograd-Bar. Iako je rampa bila spuštena, on je odlučio da je to što ne vidi voz, dovoljno jasan znak da je bezbedno da pređe.

Vratio se u automobil i krenuo da zaobilazi spuštenu rampu, ali u tom trenutku je naišao voz u punoj brzini. Vozač je uspeo da pobegne u poslednjem trenutku, ali mu je voz smrskao automobil.

Na mrežama su se tada usijali komentari da mu treba oduzeti dozvolu i da je upitanju bahati i neodgovorni vozač, a on se nakon incidenta oglasio tako što je objavio selfi sa uništenim "mercedesom"!

#Lazarevac

#Voz

#Vreoci