AKTUELNO

Goran Džonić rođak ubijene porodice Đokić koji je osumnjičen da je 26. septembra brutalno ubio celu porodice, prusustvovao je rođendanskoj proslavi Lidije Đokić! Kako za "Blic" pričaju meštani Moravca, Džonić je bio izuzetno blizak sa Đokićima i u poslednje vreme su mnogo vremena provodili zajedno!

Kako se može videti i na fotografiji koja je nastala 2017. godine na rođendanskoj proslavi Lidije Đokić, oni su bili vrlo bliski. U prilog ide i podatak da je osumnjičeni Džonić bio prijatelj na društvenoj mreži Fejsbuk upravo sa Lidijom za čije je brutalno ubistvo osumnjičen, a ona mu je lajkovala objave.

Foto: Facebook.com

Osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, a kako poznanici navode, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić u selu Moravac.

Prema nezvaničnim informacijama, Džonić je često prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu i tako je i znao gde Đokić krije novac!

Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

U prostorijama koje koristi Dzonić pronađeni su brojni dokazi koji upućuju da je učestvovao u krivičnom delu, te je kako se je na osnovu tih materijalnih dokaza i uhapšen.

Goran je, kako se sumnja, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.