AKTUELNO

Komšije kažu da je Rada S. Jovanović maltretirala muža, ali i sve njih u zgradi.

Pedesetsedmogodišnja Rada S. Jovanović uhapšena je zbog sumnja da je u noći između nedelje i ponedeljka usmrtila svog supruga Đorđa Jovanovića (74) na Banovom Brdu na opštini Čukarica.

Komšije su otkrile da se ovaj bračni par u Kijevsku ulicu doselio sa Senjaka, kao i da nemaju dece.

- Đorđe je dobar čovek. Otišao je u invalidsku penziju iz zdravstevnih razloga. Nije često izlazio iz kuće, jer je morao da bude konstatno u sagnutom položaju, ali kad god bi izašao, javio bi se i popričali bi. Ona ga je maltretirala. Sitna i mršava ženica, puna pakosti. Mislimo i da je psihički bolesnik. Niko normalan ne može tako da se ponaša. Sve nas je maltretirala. Nismo mogli da živimo od nje. Lupala bi nam na vrata, uzenemiravala, psovala i vređala, ma užas - ispričao je jedan komšija.

Foto: Pink.rs

Kako objašnjava, u noći kada se dogodio incident ništa nisu čuli, te stoga sumnjaju da ga je ubila tupim predmetom.

- Rada je otišla kod komšinice i rekla joj da pozove policiju. To smo kasnije saznali, ali u toj noći niko ništa nije čuo. Sumnjamo da ga je napala tupim predmetom, u suprotnom bi se čulo. Nije on ni mogao da se bori, bio je bolestan - dodaje.

Rada S. Jovanović je ranije dobijala prijave za nasilje, ali je ništa nije sprečavalo da nastavi sa svojim maltretiranjem i vređanjem komšija.

Foto: Pink.rs

Upravo oni navode da su jednom uspeli i da je spreče da zapali komšijin stan.

Da podsetimo, Rada S. Jovanović je u noći između nedelje i ponedeljka usmrtila Đorđa Jovanovića u njihovom stanu u Kijevskoj ulici na Banovom Brdu.

#Banovo brdo