AKTUELNO

Nakon brutalnog vršnjačkog nasilja u Kraljevu, na Fejsbuku se oglasio otac jednog od dečaka navodeći da nije dopustio da se stiuacija zataškava.

- Nisam pustio da se situacija zataškava, već dete u auto i pravac policija. Sva su deca ravnopravna pa tako ti moje. Pogrešio je i zato će odgovarati kako procene nadležni organi - napisao otac jednog od trojice dečaka koji su u Kraljevu maltretirali vršnjaka, nakon čega je on dobio udarac od kojeg je pao na pod.

Kako se sumnja ovaj incident se dogodio 25. oktobra ove godine na gradskoj terasi u Kraljevu. Događaj nije bio prijavljen policiji, ali odmah nakon što je video snimak počeo da kruži društvenim mrežama, pripadnici MUP-a preduzeli su sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i brzim i efikasnim radom identifikovali i pronašli trojicu maloletnika.

Foto: Printscreen /Facebook

-Dragi moji fb prijatelji, drugari, poznanici i neznanci. Da se ovako javno oglasim svima kao svestan roditelj. Sve što pišete, razumem i revolt i ljutnju i bes. Slažem se sa vama. Situaciju nisam prepustio da se kako kažu "zataškava" već dete u auto i pravac u policiju.Ja nisam nikakav inspektor niti direktor. Običan građanin ovoga grada. Sva su deca ravnopravna pa tako i moje. Pogrešio je i zato će odgovarati kako procene nadležni organi. Da Vas obavestim. Posetio sam i oca povređenog dečaka kao civilizovan svet i pružio mu ruku podrške, saosećanja, pomoći kakva god bila. Ne branim se, niti bežim od odgovornosti. Dete nismo vaspitali na ovaj način - piše u objavi ovog muškarca.