AKTUELNO

On će u ovom roku biti saslušan u tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela: napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, uništenje i ostećenje tuđe stvari i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje do 48 časova za D.J.(26) koji se sumnjiči da je juče svojim BMW-om bežao od policije u Zemunu, a tom prilikom i kolima krenuo na policajca.

Foto: TV Pink Printscreen

On će u ovom roku biti saslušan u tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela: napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, uništenje i ostećenje tuđe stvari i neovlašćeno držanje opojnih droga, saopšteno je iz tužilaštva.

Prema pisanju medija, patrola policije u Zemunu u redovnoj kontroli pokušala je da zaustavi BMW juče na Batajničkom drumu, međutim, D.J. je dodao gas i počeo da beži. Tom prilikom kolima je krenuo da udari i policajca.

Foto: TV Pink Printscreen

Jurio je ka naselju Galenika, a u poteru su se tada uključile i dve pantorle Interventne jedinice i nekoliko policijskih patrola iz Batajnice.

Mediji su preneli da D.J. ima već 60 podnetih krivicnih prijava za krade, teške krađe i razbojništvo.

Autor:

#Zemun

#potera