AKTUELNO

Potraga za nestalim Matejem Perišem iz Splita nastavlja se i na reci.

Rečna policija čamcima pretražuje reku, dok je Matejev otac Nenad i dalje u Beton hali, pored kafića "Gotik" u kom je poslednji put viđen njegov sin.

Skoro tri dana je prošlo od nestanka Splićanina Mateja Pereša (27) kojem se svaki trag gubi u noći između četvrtka i petka, poslednjih dana stare godine. Njegov otac Nenad sleteo je danas u Beograd, kako bi se priključio potrazi za svojim sinom.

- Stigao sam pre sat vremena. Našao sam se sa društvom koje je bilo u ovom lokalu sa Matejem. Ići ću do policije čim pre, ako ne danas onda sutra ujutru. To je sve što mogu da kažem. Molim građane Srbije da jave sve što znaju, u ime svoje porodice im svima zahvaljujem - rekao je vidno uznemiren Nenad Periš, otac nestalog mladića.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateja Periša (27). On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Oni su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro u veče nestanka najpre otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Natsvili su potragu i okolo.

Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su policiju.

Autor: