AKTUELNO

Nenad Periš, otac nestalog Mateja rekao je za Slobodnu Dalmaciju da mu snimke objavljene na nekim srpskim portalima itekako bude nadu da je njegov sin živ.

- Mogu da potvrdim da je na objavljenim snimcima zausta moj sin i to i na onima u gradu gde trči i traži taksi kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uviek ne možemo rekonstrisati šta se događalo posle i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno - rekao je on i dodao:

Kada sam dolazio u Beograd imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vreme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažovala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može da se ogradi,a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potrebano angažovanje ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovde u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao - rekao je Periš.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.