AKTUELNO

Kako smo već pisali, potraga za Matejom Perišom (27) iz Splita, koji je došao za novogodišnje praznike s društvom u Beograd, nestao je u noći između 30. i 31. decembra i dalje se intezivno nastavlja, a pojavili su se i snimci nastali kobne večeri na kojima se vidi mladić koji opisom podseća na nestalog Splićanina kako trči po gradu, pa ulazi u Savu.

Za nestalim mladićem tragaju gotovo svi, pitaju se gde bi mogao da nestane, ali i dalje nema odgovora. Nažalost, mnogi sumnjaju da je Splićanin mogao završiti i u reci, ali ako je tako, kako su stručnjaci već govorili, temperatura vode je niska, te bi mogla da izazove šok za organizam nakon čega bi moglo doći i do smrti.

Na društvenim mrežama se oglašavaju njegovi prijatelji i najbliži nestalog Mateje koji mole sve da mladić bude nađen živ i zdrav.

- Pre 10 godina na vrhu Meteora, moja voljena deca...desno, s belom kapom čuči moj Matej Periš....nestao je pre par dana... molimo se prijatelji da se vrati živ i zdrav svojoj kući - napisala je jedna žena na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Facebook.com/Diana Matković

Prijatelji Mateje Periša prijavili su njegov nestanak 31. decembra, rekavši da ga nema od 2.30.

U međuvremenu, tokom potrage za njim, isplivalo je nekoliko video snimaka na kojima se sumnja da je Matej koji trči više od sat vremena Beogradom.

Podsetimo, po ulasku u reku, navodno je prvo plivao leđno, a onda se okrenuo i nastavio da pliva prsno što se vidi na jednom od snimaka.