AKTUELNO

Novinar RTL-a Boris Mišević uključio se jutros u "Novo jutro" TV Pink kod Jovane Jeremić i tom prilikom, između ostalog, pričao o ocu nestalog Mateja Periša.

Kaže kako se sa Nenadom Perišom sprijateljio, ali i da ga je ovaj čovek sa kojim se čuje svakodnevno, motivisao svojom snagom u teškoj situaciji. Kaže i kako Nenad ostaje u Beogradu sve dok ne pronađe Mateja - živog ili mrtvog.

Otac je neverovatan čovek. Moje poznanstvo sa tim čovekom me je motivisalo, kada sam video njegovu snagu i otvorenost prema svim medijima. Najlepše je da otac sve vreme spušta loptu na zemlju. Čak je čestitao i Božić svim pravoslavnim vernicima u ovoj teškoj situaciji za sebe, on nalazi prostor, mogućnost i volju za uključenja uživo - izjavio je Mišević.
Ja se čujem sa njim svakoga dana, jer smo se sprijateljili. Otac ostaje u Beogradu dok ne pronađe Mateja, život ili mrtvog! Želi da zatvori ovu priču. On samo želi da vrati svog sina kući, živog ili mrtvog - dodao je novinar RTL-a.

Foto: Foto/MUP RH, Privatna arhiva, Tanjug/Tara Radovanović

Podsetimo, danas je deveti dan potrage za nestalim Matejem koji je došao u Beograd kako bi sa prijateljima proslavio doček Nove godine. Nakon izlaska u klub "Gotik", Matej je misteriozno nestao, a za sada od njega nema ni traga, ni glasa.