AKTUELNO

Matej Periš (27) iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu nakon što je izašao iz noćnog kluba "Gotik", a danas je dvanaesti dan potrage za njim.

Matej je u srpsku prestonicu došao s drugovima zbog proslave Nove godine, a sada se pojavila fotografija nastala u kombiju u kojem su bili Matej i prijatelji na putu za Beograd.

BONUS VIDEO: POTRESNA ISPOVEST! Otac Mateja Periša u suzama! Šta se dešavalo u Gotiku pre nestanka?

Ekipa od sedam mladića iz Splita prvo je automobilima otišla u Zagreb, a zatim su tamo unajmili kombi kojim su krenuli 30. decembra u Beograd gde su iznajmili apartman.

Javnosti je već poznato da su među ekipom bila dva brata. Navodno je reč o sinovima viđenijeg splitskog preduzetnika. Jedan od njih studirao je na zagrebačkom PMF-u i sedi odmah do vozača dok drugi brat sedi do Periša.

Osim njih i Mateja u kombiju su bila još četvorica mladića između 25 i 29 godina.

Sama fotografija sugeriše da je reč o opuštenoj atmosferi koja ničim ne odaje bilo što sumnjivo. Svi momci izgledaju trezno i odeveni su uredno, piše Večernji.hr.

Podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra tokom izlaska u klub Gotik. Drugovi su nestanak prijavili 31. decembra u popodnevnim časovima. Potraga za Matejem Perišom traje već dvanaest dana, a u nju su uključene gotovo sve jedinice MUP Srbije, pripadnici hrvatske policije, kao i Interpol.