AKTUELNO

Televizija Pink ekskluzivno je došla do video snimka iz autobusa na kojem se vidi devojčica kako pretrčava ulicu.

M. M. (34), vozač kamiona koji se sumnjiči da je izazvao nesreću u Ivana Ribara, i kojoj je nastradala jedanaestogodišnja devojčica, saslušan je u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, zbog izvršenja krivičnog dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Video: Pink.rs

On je negirao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret, te istakao činjenicu da je devojčica pretrčavala kolovoz u Ulici Dr Ivana Ribara, prilikom izlaska iz autobusa, što je utvrđeno i uvidom u pribavljene video snimke iz autobusa i sa nadzornih kamera na raskrsnici.

Televizija Pink ekskluzivno je došla do video snimka iz autobusa na kojem se vidi devojčica kako pretrčava ulicu. Snimak pogledajte u nastavku, upozoravamo da je uznemirujuć:

Video: TV Pink Printscreen

Zbog utvrđivanja svih činjenica, u daljem toku postupka obaviće se saobraćajno-tehničko veštačenje, nakon izrade izveštaja o vanrednom tehničkom pregledu.

S obzirom na to da je osumnjičeni prethodno neosuđivan i da ne postoje drugi zakonski razlozi da se uputi predlog za određivanje pritvora, osumnjičenom je, odlukom tužilaštva, ukinuto zadržavanje.

Video: Pink.rs

#Novi Beograd

#snimak