AKTUELNO

Komšije kažu da se ovako nešto ne dešava prvi put.

Poslednja dešavanja vezana za porodično nasilje Danijela Ž. (37) v.d. direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu za pojedine meštane i nije ništa novo.

Komšinice koje su se u tom trenutku zatekle u blizini porodične kuće Danijela Ž. kažu da se ovako nešto nije desilo prvi put.

Foto: Facebook.com/Martin Nilsson

- Nas nekoliko krenule smo u običajenu šetnju i kada se to dogodilo prolazile smo pored porodične kuće. Iz nje se začula buka, vriska, jednom rečju haos. Šta se zapravo desilo nismo znale, bile smo zbunjene, mada ovde se svi poznajemo, mala je sredina, pa se za ovu porodicu zna od ranije da se ovo nije desilo prvi put.

Ima tu dosta problema i sa jedne i sa druge strane. Videle smo da su se potrpali u automobil i nekuda krenuli, kaže meštanka Velikog Gradišta koja je inače rodom iz sela Đurakova iz kojeg potiče supruga Danijela Ž., pa je prema saznanjima od ranije vezanih za ovu porodicu nije mnogo začudilo poslednje dešavanje.

Foto: Facebook.com/Printscreen

Supruga Irena Ž. sa detetom se trenutno nalazi u kući roditelja u selu. Na poziv medija da nam prokomentariše ponašanje svog supruga, nije imala komentar i adekvatno objašnjenje.

- Ne bih želela da se oglašavam po ovom pitanju uopšte, niti da dajem bilo kakve izjave, izneto je u medijima već dosta toga sa čim se i ne slažem. Jedino što ću reći vezano za sve ovo što nam se ispodešavalo, da ima tu svega o čemu ne želim u ovom trenutku da govorim - jedino je što je imala za Informer da kaže Irena Ž. (27) supruga uhapšenog v.d. direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu.

#Veliko Gradište