AKTUELNO

Novi detalji nesreće.

Prema rečima meštana Straže, Dragana nije imala sreće s momcima. Oni koji su je poznavali kažu da je bila divna devojka ali da nije imala sreće u ljubavi, i otkrivaju da ju je i bivši dečko izbo nožem.

-Pre četiri godine tadašnji dečko ju je izbo nožem. Posvađali su se u januaru 2013. godine ispred Crvke svete Bogorodice u Loznici. Njen momak je izvadio nož i ubo je tri puta u grudi - priča jedna Draganina poznanica.

Ona dodaje da je Dragana tada bila teško povređena. Dečko je pobegao, međutim, ne zadugo.

-Dok je bežao, sam sebi je nanosio povrede, ali ga je policija ubrzo našla pa su oboje bili u bolnici - kaže ona.

Inače, Draganin blizak prijatelj, koji je poznavao ceo život, ispričao je da je Dragana sa Željkom bila dve godine u vezi, i oda su se stalno mirili i svađali, pa ju je savetovao da ga ostavi. On je rekao kako se Dragana i Željko sasvim sigurno nisu držali za ruke i otišli zajedno u smrt, već da je čuo strašnu verziju nesreće od očevidaca

-Dragana mi je noć pre smrt pisala na Fejsbuku, ali ja nisam video poruku na vreme. Kada sam hteo da joj odgovorim, već je otišla sa Željkom da se vidi. Sa njima je bila i njena nećaka (16), ćerka njene sestre. Otišli su na bankinu kod pruge, bilo je tamo veliko društvo. Zezali su se, pričali, pili. U jednom trenutku Dragana i Željko počeli su da se svađaju. Devojčica je sve vreme bila pored njih - priča ovaj mladić.

Kako kaže, ispričali su mu jezivu verziju priče.

-Posvađali su se, a Željko je počeo da se dere kako neće bez nje ni da živi. Kažu da je stajao nasred pruge, da nije hteo da se pomeri. Da ga je ona sa sestričinom molila da se smiri, da siđe odatle, da dođe da razgovaraju. Dreknuo je "Kad ginem ja, bar da poginemo zajedno" - nije hteo da je pusti, i odveo ju je u smrt. On se izvukao - priča kroz suze ovaj mladić.

Ne želi, kaže, da optužuje bilo koga za bilo šta, ali ovo je verzija priče koju su mu preneli očevici, kako tvrdi, kao i mašinovođa, koji je odmah pozvao policiju i ispričao šta se desilo.

Pročitajte još: PREDOSETIO SMRT? Posvađao se sa verenicom i rekao joj OVO, a onda POGINUO NA PRUZI

Inače, Dragana i Željko bili su u vezi pune dve godine, koja se često prekidala zbog neprestanih svađa i razmirica.

Draganin prijatelj kaže da ne može da dođe sebi od toga što je čuo. Ne može da se pomiri sa jezivom tragedijom.

-Bio sam u gradu, i u taksiju sam rano jutros čuo šta je bilo kada sam se vraćao kući. Bukvalno nisam mogao da poverujem. Išao sam kod njenih, ljudi su nemi, niko ne može da dođe sebi. Ne mogu da budem siguran da je sve što sam čuo sto posto tačno, ali Dragana se nije ubila, garantujem - govori potreseni mladić.

Kažu da je mašinovođa video kako se mladić i devojka "guraju" i pokušao da zakoči, ali to nije bilo moguće, neutešno priča ovaj mladić.

Devojčicu (16) je voz udario u glavu sa strane dok je prolazio, jer je ona vrištala i govorila im da se sklone jer ide voz. Prošla je sa nekoliko flastera na licu, kažu da nije ništa strašno.

Željko je u teškom stanju na intenzivnoj nezi u Loznici i bore se za njegov život.

#Tragedija

#Voz

'