AKTUELNO

Miodraga Bojata tri osobe su brutalno pretukle nakon čega je on pao na beton i preminuo.

Miodrag Bojat (50) iz Leskovca pretučen je u utorak uveče nasmrt na benzinskoj pumpi u Leskovcu, a policija je uhapsila preduzetnicu Biljanu Z. (48), kao i njenog sina L. K. (21) i prijatelja A. Đ. (26). Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je motiv zločina zelenaški dug koji je ubijeni Miodrag navodno imao prema majci i sinu.

Sumnja se da su se žrtva i troje osumnjičenih u utorak uveče našli na pumpi u centru Leskovca, te da su prvo sedeli u kafiću unutar objekta, posle čega su izašli napolje.

Foto: Informer.rs

Tukli ga u kafiću i automobilu

"Svađa među njima je izbila još dok su bili u kafiću pumpe, a sve je eksplodiralo kad su izašli napolje. U jednom trenutku žena i dvojica mladića su uvukla žrtvu u automobil, koji je bio parkiran tu gde su ga još tukli. Nesrećnik je nekako uspeo da izađe iz vozila, ali pomahnitala trojka se ni tada nije zaustavila", ispričali su očevici ove tragedije. Kako su dodali, radnici pumpe pozvali su policiju i hitnu pomoć, ali pretučenom muškarcu, koji je ležao u lokvi krvi, nije bilo spasa.

"Jako mi je žao i potresen sam što se sve ovo dogodilo. Čovek koji je preminuo je bio naš stalni gost. Bio je miran i povučen. Žalio se da ima problem sa srcem", kaže za "Kurir" jedan od radnika na pumpi.

Šta je tačan motiv ubistva pokazaće istraga, a uhapšeni mladići su poznati policiji, imaju kriminalni dosije.

Foto: Informer.rs

"I osumnjičena Biljana Z. poznata je u gradu po druženju sa žestokim momcima, ali niko nije verovao da može da učestvuje u jednoj ovakvoj tragediji. Nažalost, njen sin je još kao maloletnik bio krivično gonjen, kao i drugi uhapšeni mladić", navodi izvor i dodaje da se pronela priča da su posredi zelenaški dugovi.

"Priča se da je ubijeni Miodrag uzeo pare na kamatu. Navodno, on se kockao, a nije imao primanja, živeo je od majčine penzije. Zbog toga je upao u taj problem. Da li je lično uzeo pare od Biljane i njenog sina ili od nekog njihovog, ne zna se. Sve su to zasad samo priče. Nadamo se da će nadležni utvrditi šta je istina", kaže izvor.

O ovom slučaju se još uvek zvanično iz nadležnog tužilaštva nisu oglasili. Iz policije je samo kratko potvrđeno da su nakon tragedije privedene dve muške i jedna ženska osoba.

#Leskovac