AKTUELNO

Jedna osoba stradala je u požaru, koji je izbio tokom noći na Novom Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Požar je, prema njenim rečima, izbio u 03:17 časova u Ulici Jurija Gagarina, broj 60, u stanu u kom je jedan muškarac, starosti oko 56 godina, izgubio život, a žena (79) se nagutala dima i prevezena je na VMA.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 21:42 na beogradskom mostu "Gazela", u smeru ka Novom Beogradu, lakše je povređena ženska osoba starosti 28 godina, u svojstvu suvozača.

Na uglu Cara Nikolaja i Maksima Gorkog u 02:23 zbrinuta je muška osoba stara 42 godine, a u pitanju je, prema rečima Macure, lakša povreda.

Olga se UBILA zbog ljubav! Pet godina kasnije dečko je ISKOPAO IZ GROBA I SPALIO! (VIDEO)

U 06:01 na uglu Vladimira Tomanovića i Vojislava Ilića, dve osobe su lakše povređene i zbrinute su na licu mesta.

Hitna pomoć je, navela je Macura, noćas imala ukupno 120 intervencija od kojih 22 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, astmatičari, srčani bolesnici i pacijenti koji boluju od hipertenzije.

Kako je dodala, juče je zabeleženo 126 intervencija Hitne pomoći od kojih 23 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nezgode.

#Požar

#Vatrogasci

'