AKTUELNO

Okolnosti i motive tuče utvrdiće istraga koja je u toku.

U tuči na Cvetnom trgu za koju se još uvek ne zna razlog, teže je povređen načelnik odelenja u Interpolu, za koga je rečeno da su ga pretukla dva policjajca.

Međutim već letimičan pogled na snimak sa nadzorne kamere govori o jednom sasvim drugačijem incidentu. Naime, svi se tukli, i to u centru grada pred očima javnosti.

Iako je prva vest glasila da su dvojica policajaca skoro bez povoda pretukla načelnika jednog od odelenja u Interpolu, pogled na snimak sa Cvetnog trhga otkriva potpuni drugačiju situaciju.

Iako se na snimku vidi da su pesnice sevale sa svih strana, deblji kraj izvukao je čovek za koga se kasnije saznalo da je načelnik jednog od odeljenja u Interpolu.

Video: Informer.rs

Okolnosti i motive tuče utvrdiće istraga koja je u toku.

MUP: Određeno zadržavanje policijskim službenicima, učesnicima tuče

Povodom ovog slučaja oglasio se i MUP koji navodi da su pripadnici policije, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, odredili zadržavanje policijskim službenicima D. S. (1979) i M. R. (1975), učesnicima tuče, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

- Kako se sumnja, juče u jednom kafiću na Vračaru, nakon verbalnog konflikta došlo je do tuče između D. S., M. R. i četrdesetčetvorogodišnjeg pripadnika MUP-a, koji je zadobio tešku telesnu povredu. Takođe, preduzimaju se sve mere radi utvrđivanja disciplinske odgovornosti učesnika tuče. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu – navodi se u saopštenju.

#Cvetni trg

#Interpol