AKTUELNO

Prvo je njenom glavom udarao o zid, a potom je izbo desetak puta. Želeo je da ona bude od prva od njegovih žrtava, kako bi postao serijski ubica.

Tinejdžer iz Brazila (13) prošle srede ubio je svoju školsku drugaricu i komšinicu Tamires Paulu de Almeidu (14).

Dečak je prvo je darao njenom glavom o zid na stepeništu zgrade u kojoj su oboje živeli, a potom je devojčicu izbo nožem.

Telo devojčice pronašla je užasnuta komšinica koja je nije odmah prepoznala. Počela je da doziva pomoć, a prva je odreagovala majka ubijene devojčice. Kada je videla unakaženo telo svoje ćerle šokirala se i pozlilo joj je, pa je morala da interveniše hitna pomoć.

Foto: Wikipedia

Ubica se sam predao i priznao da je devojčicu ubio jer mu se "svidela ideja ubijanja", dodavši da je želeo da postane serijski ubica.

Planirao je da ubije još dve drugarice iz škole, a interesovalo ga je i kako će ostatak razreda reagovati na njihovu smrt.

- Dokaz da je zločin izuzetno brutalan, okrutan i pun besa je i to što se nož iskrivio u telu žrtve koja je izbodena desetak puta po rukama, vratu i grudima - rekao je šef policije u u Goiani u centralnom Brazilu.

Pročitajte još: UDES U BULEVARU OSLOBOĐENJA: Autobus udario ženu (FOTO)

Tinejdžer je ubitvo priznao nastavniku Cezaru Sabinu (57), kojem je dao nož umotan u krpu.

- Drhtao je i bio je crven u licu. Rekao mi je: "Zovite Hitnu, izbo sam nekoga u svojoj zgradi" - rekao je nastavnik koji je s kolegama potrčao do obližnje zgrade.

Dečak je uhapšen, a nastava je u školi otkazana do kraja nedelje jer su učenici u šoku.

#Nož

#Smrt

#devojčica

'