AKTUELNO

Obdukcija delova tela, koji su nađeni u Dunavu kod Kostolca, završena je danas.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je muška osoba, krupnije građe, a po razvijenim butinama najverovatnije je bio sportista.

Kako mediji navode, tela žrtava klana Belivuk-Miljković nisu nađena, a utvrđeno je da su suparnike komadali i bacali u Dunav, zbog čega postoje indicije da je u pitanju jedna od njih.

Foto: Nestali Srbija

Sumnja se, prema navodima medija, da je konkretno reč o nestalom Jovi Kecmanu.

- Radi se o nogama i delu kičme, a glave, trupa i čitavog gornjeg dela tela nema. Zbog toga je naložena obdukcija i uzimanje DNK profila sa utopljenika - objašnjava izvor:

Kada se sa leša izoluje DNK biće upoređen sa biološkim tragovima svih nestalih osoba, koji su u policijskoj bazi. Najpre će se uporediti sa onima za koje se sumnja da su Belivukove žrtve. Pored njih, uporediće se i sa svim ostalim, pa i sa tragom Splićanina Mateja Periša.

Foto: Privatna arhiva

Polomljeno koleno

Prema rečima izvora, ono što upućuje istražitelje na sumnju da je prepolovljen leš Jovo Kecman, jeste to što se na prvi pogled može reći da je u pitanju muškarac jače građe, koji je imao crne patike i svetlu trenerku.

- Kecman je navodno u trenutku nestanka imao crne patike i trenerku sivkasto, bele boje. Uočeno je i da je na nađenim ekstremitetima polomljeno koleno, a Belivuk i njegovi ljudi su sve svoje žrtve mučili pre smrti - objašnjava izvor.