AKTUELNO

Irena Zlatković i njen dečko Veljko Radisavljević iz Velike Plane poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći 15. jula na crnogorskom primorju. Sahranjeni su jedno pored drugog dva dana kasnije.

Momčilo Zlatković iz Velike Plane, otac dvadesetdevetogodišnje Irene, koja je 15. jula ove godine poginula u saobraćajnoj nesreći na crnogorskom primorju, postavio je na svoj Fejsbuk profil sliku sa mesta nesreće gde je stradala njegova ćerka i njen dečko Veljko.

- Mesto strave i užasa gde su dva nedužna anđela stradala. Bože, kako ćemo dalje...? - napisao je Irenin otac uz sliku na kojoj se vide ruže i natpis "Veljko i Irena, neka vas anđeli čuvaju".

Irenin otac je izrazio sumnju da je sudski veštak mg Ljubomir Odalović, diplomirani inženjer saobraćaja, kojeg je angažovalo Osnovno državno tužilaštvo Kotor, u svom izveštaju lažirao okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.

Ona je poginula zajedno sa svojim mladićem Veljkom Radisavljevićem iz Velike Plane, kada se motor, kojim je on upravljao, sudario sa golfom, koji je u vozio Mileta Šutović iz Mojkovca.

IRENA I VELJKO POGINULI SU ZAJEDNO NA CRNOGORSKOM PRIMORJU! Njen otac sada je izneo JEZIVE SUMNJE!

Sudski veštak je zaključio da je udes skrivio Radisavljević i da je do njega došlo kada je motor, koji se kretao brzinom „ne manjom od 55 km na sat“ većim delom, prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u levi prednji kraj automobila, koji se u trenutku konteksta kretao brzinom „maksimalno 10 km na sat“, a čiji je vozač „preduzimao radnju kočenja i izmicanja udesno, izašavši prednjim točkom van kolovoza“.

Po nalazima veštaka, do kontakta je došlo kada se motocikl „nalazio u fazi padanja“, nakon čega su mladić i devojka „telima udarili u automobil i pod dejstvom sila inercije potisnuti visoko u vazduh, nakon čega padaju na asfaltnu podlogu, neposredno pored vozila.

#Crna Gora

#Saobraćajna nesreća

'