AKTUELNO

D. S. (54), koji je jutros sekirom pokušao da ubije svoju suprugu S. P. (48), nesrećnu ženu je pokušao da zadavi krajem oktobra prošle godine, saznaje "Blic".

Kako je za "Blic" ispričala sestra teško povređene žene kaže da S. P. tada nije htela da podnese krivičnu prijavu protiv njega jer imaju dvoje maloletne dece.

Foto: Pink.rs

- On ima problem sa alkoholom - kaže ona.

Kako dodaje, znala je da njena sestra ima problem sa suprugom, da je psihički maltretira, ali da za fizičko zlostavljanje nije znala.

- On je sirovina, s njim nikada nije mogla da se našali - kaže ona i dodaje:

"Svaka žena na koju muškarac jednom digne ruku treba odmah da prijavi nasilje".

Foto: TV Pink Printscreen

D. S. i S. P. su nevenčani supružnici i imaju dvoje maloletne dece, sina od 16 i ćerku od 17 godina. Sestra S. P. kaže da su deca, nakon prvog brutalnog napada koji se dogodio 31. oktobra, kada je D. S. pokušao da udavi suprugu, popustila u školi.

- Nakon tog prvog incidenta u oktobru otišao je u Šabac i zvao je decu i rekao "samo da znate vaš otac će da skoči s mosta" -priča nesrećna žena.

Komšije, pak kažu da su važili za skladnu porodicu i da ne znaju šta se dogodilo.

- Nismo ih nikad čuli da se svađaju, ovo nas je baš iznenadilo. Vazili su za skladnu porodicu. E sad da li je to bilo samo na izgled ili su imali neke probleme vec to ne znamo - kaze jedna komšinica.